Saturday 28th

 
Lördagens middag med familjen, hamnade i matkoma efter. Kände inte för en filmkväll så istället tog jag en långpromenad med kusinen och efter det mötte jag upp Jennifer och Adam, har varit med de hela kvällen. En bättre lördag helt enkelt!

All black and a piece of grey

Bxor, linne ginatricot /  cardigan, bälte lindex / ringar h&m
 
M-å-s-t-e damma av min spegel, vilket jag ska göra snart. En lugn kväll väntar mig, tacomys med familjen och en bra film. Blev ändrade planer både på eftermiddagen och kvällen, får ta igen det nästa helg istället. Hoppas på bättre väder då! Ska även beställa lite nya kläder, alltid bra att uppdatera garderoben. Igår tränade jag och det var längesen vi körde ett tungt pass så det var välbehövligt och roligt! Mötte upp Jennifer i stan och kvällen avslutades hos Adam med simgänget. Haenfinkväll!

En dag att minnas

Bilder lånade av Celtina.
 
Tre bilder från min torsdagskväll, cred till Celtina för bilderna. Har som sagt en tradition med mina kusiner, den som fyller år blir bjuden på allt man kan tänka sig, onyttigheter. I mitt fall blev det då cheesecake brownies med hallon och måste säga att den var löjligt god! Mysfaktorn var på hög nivå, tjockade oss ett och annat och tjejsnack kommer vi nog aldrig att växa ifrån. Tack celtina, vivian och theresa för en kväll att minnas.

Oh my p-i-e

Torsdag.
 
Har blivit väldigt mycket matbilder på sistone, men det är ju sånt som tillhör livet. En bra kombination måste nog vara hallon och äppelpaj, kunde inte bestämma mig för vilken så det fick bli båda. Ska alldeles strax träna och efter det får jag besök av mina kusiner. Ännu mer gott och bra umgänge! hadetfint.

För två dagar sedan

Äntligen kan jag bocka av ett kemiprov, som jag förövrigt avklarat idag! Känner verkligen för att slappa och komma bort från plugget de kommande dagarna samt umgås med mina amigos.Tränat efter skolan och kollat på en fotbollsmatch med fina vänner är vad jag har hunnit med idag. 
 
 
Min 16-årsdag, en dag som jag glömmer sent. Övningskörde för första gången i mitt liv samma dag. Mycket att ta in på en och samma gång men så himla kul!
topp och kjol, HÄR
 
En hemmagjord vit choklad tårta eller tårtor överhuvudtaget är det som födelsedagar är allra bäst på.  
 
Baddräkter, sport-tee, neccessär, pengar, biobiljetter och mina älsklings boots. Så himla nöjd, tack min kära familj!
 
 
Lyckan kunde verkligen inte överstiga max, men så fel jag hade. Blev meddelad om att jag hade vunnit denna grymt snygga skinnjackan ovan från modekungen.se. Hade tidigare anmält mig till glossfashions tävling och jag kunde verkligen inte ana att just jag skulle bli den lyckliga vinnaren. Är så himla glad och längtar efter att få ha en tjock stickad tröja under jackan, gillar att den är oversize. Bästa födelsedagen. Alldeles för bra. 

16 år

Måndagen den tjugotredje september. Idag är det min födelsedag! Måste även gratulera min storebror. Vi har firat våra födelsedagar gemensamt nu i 16 år. Skiljer tre år mellan oss men fyller år på samma datum. Min bästa twinniebror, grattis♥.
 
Ikväll firar jag med min underbara familj, god mat, tårta och födelsedagspresenter. Om jag hinner ska jag övningsköra en stund, nervöst! Ska bli riktigt skönt med endast tre skoldagar denna vecka, välbehövlig långhelg. På torsdagen blir det den traditionella födelsedagsfikan med saknade kusiner och lördagskvällen firas med fina vänner. Ha en lika fin dag!

Birthday cake

Har stått i köket och agerat kock. Citronmarängtårta. Det är nämligen min pappas dag idag så ska överraska honom lite senare. Gratulerar bästa far! 

O C E A N

En våtdräkt från budapest. Köpte den i en surfbutik.  För tillfället gör den sig fin i garderoben. Annars kommer den till användning nästa sommar vid jobbtillfällen. Att ta med den till Miami beach och ta mig genom vågor ståendes på en surfbräda, står högst upp på min önskelista. Vilken dröm och lycka på samma gång. saltvatten, ruffsigt hår, värme. Tänk vilken upplevelse, åhh...
 
Baddräkten är också ny. Har hunnit använda den två gånger och den är helt klart värd varenda krona. Från Roxy och TYR.

Nytt för träningen

Från sportringen. Fyndade dessa grejer då de hade halva priset på allt i butiken, kap! Väldigt smidigt att ha med sig proteinbaren till träningen både före och under. Ska även bli spännande att testa på de olika smakerna, då jag endast prövat vit och mörkchoklad.

Todays

Tröja (ny), ringar H&M / Jeans Cubus / Klocka River Island 
 
Hej f r e d a g! En kort dag i skolan, slutade redan vid tolv. Åkte in till stan för att inhandla lite nya träningsgrejer men hittade i stort sett inget. Snart ska jag bege mig mot simhallen för träning och ikväll kommer mina fina brudar hit. Blir nog en obligatorisk filmkväll med ben&jerry och annat gott. Min favoritklocka från River Island som ni ser ovan är dessvärre trasig. Just nu använder jag den mer som en accessoar, funkar det med! Är på jakt efter en guldig klocka. Födelsedagspresent nästa! hahaHa en fin mysfredag!

Wednesday

Lunchade på stan efter skolan, bästa bror min bjöd mig på sushi. Får verkligen aldrig nog av det! Så himla gott. Kikade runt i affärer och hann med en del ärenden. Just nu, nyss hemkommen från träningen. Ett långt och roligt simpass. Fick även min efterlängtade baddräkt, en tidig födelsedagspresent. Nu ska jag sätta på en bra film och äta en massa nyttigheter. Ha en fin kväll!
 

Sky full of lighters

Idag är en sådan höstkväll där allt som har att göra med värmen är tillåtet. Filtar, min sköna säng och värmeljus är tre ting som hållt mig varm, tackar de för det! Har även pluggat hela kvällen till ett prov och skrivit klart en labbrapport. En trötter h j ä r n a. Nu ska jag återgå till mitt pluggande och efter det blir det ett avsnitt av gossip girl. 

White n' grey


Tröja Pull&Bear // Jeans Cubus // Bälte Lindex

Afternoon

Spenderat min tid ute på altanen i det fina vädret. Vattenmelon, smoothie och plugg, tre ord som beskriver min eftermiddag. Ha en bra dag!

My basic makeup routine

Fick en förfrågan för ett tag sen från er kära läsare,om jag kunde visa upp mitt smink m.m. Bestämde mig för att visa upp mina basic produkter. Är absolut inget proffs på sminkfronten utan använder det som passar min hy bäst! Till det använder jag mascara, eyeliner, och ögonbrynsskugga. Vid festligare tillfällen kör jag gärna på sotade ögon och då kommer min ögonskuggspalett till användning.
 
Cliniques ansiktsrengörings kit. 
Elizabeth arden moisturizer och skin bbcream.
Elizabeth arden rouge och Clinique puder.
Mina sminkborstar. 

New in

Från Bikbok och Ginatricot.
 
 
Fredagens shopping. Hade en himla bra dag igår. Slutade vid tolv och åkte till kalmar för lite höstshopping. Dock var tanken att jag skulle bli några stickade tröjor rikare men det var svårt att motså en till kjol i garderoben, gillargillar.  Köpte även sminkprodukter och ansiktsrengöring, vilket kommer upp i ett annat inlägg. Jennifer kom över på kvällen för lite mys och tjejsnack. Tog även en långpromenad och slutade med kramp i käkarna, alltså hade inget skratt kvar.
 
Idag. Ska till simhallen en sväng. Kvällens planer ser riktigt bra ut, fårse om det blir av helt enkelt! xx

September 11th

                
Just idag går mina tankar till detta, elfte september tjugohundraett.

Two days before Friday

Haft fullt upp. Slutade tidigt idag, som vanligt. Hann även med en runda på stan och fikade med Jennifer, välbehövligt tjejsnack!  Var hos henne en stund innan jag drog mig mot trafikskolan. Handledarutbildning. Snart så, om några dagar...
xx

Jag har blickat framåt, jag har känt mig fri.

tiden varar för evigt, världen förblir, universum stannar för en sekund. nej. Vi kommer att åldras, det är bara att inse faktum. Verkligheten går inte att dölja. Inget spelar någon roll om flera århundraden.Varför kan inget vara lätt, en komplicerad värld. Livet är kort.
 
- en kväll - deeptalk med fin vän. 
 

Bubble tea

Strawberry bubble tea, gjorde min dag. Kom nyss hem från Celtina, och blev jag glad när hon hade hittat tapioca pearl? JA! Tackar den underbara tjejen för det. Så nu behöver jag inte längta efter bubble tea caféet i Göteborg utan kör på hemmagjort istället, hur bra!? Skulle egentligen ha jobbat idag men det blev ändrade planer. Så istället hann jag med en joggintur på morgonen både idag och även igår. Spenderade gårkvällen med min fina vän och varsin ben&jerrys, älskar sånna kvällar.
 

Sequin top

Toppen kommer från Lindex och kjolen från Choies.
 
Fredagen vankades av festligheter med ett härligt gäng, en riktigt bra gårdag! Hade även tänkt mig att åka till kalmar efter skolan, men tiden var knappt. Blir förmodligen en tripp nästa vecka. x

Wine Red

Höstens favoritfärg. Bär gärna vinrött nu när vi går mot mörkare tider. Tips!

Two blurry faces

Jeans Dr.denim / Peplum topp, bälte Lindex /  

Far away, countryside

(Mobilbild)
För några dagar sedan. Spenderade en hel eftermiddag hos mina vänner, på landet. Världens bästa ställe att koppla av på. Fikade paj, riktigt mysigt!  

Another great day

 Blus Cubus / Poncho Åhlens / Jeans Mango / Väska Reserved
 
Hej underbara ni! Haft fullt upp den senaste tiden därav har det ekat tomt här. Jag har ägnat min tid åt träning, plugg, fika och långa promenader. Hade på mig detta idag. Det märks verkligen att hösten är här, iallafall om morgnarna. Slutade sent idag så det fick bli raka vägen till simhallen. Teknikpass, riktigt skönt! Har även hunnit med att träffa Celtina & Emma en stund. x

hello there, autumn!

 
ph/c
 
Invigt hösten genom att jobba hela eftermiddagen slash halva kvällen. Kan absolut inte klaga, riktigt roligt iallafall! Har gått och längtat lite smått till hösten. Att bära stickade koftor, dricka te, bädda sig ner i sängen med filtar, shoppa nya gose kläder, mysiga höstkvällar som på bilderna ovan, gå runt i boots och skinnjacka, sitta framför en brasa med sockor, somna till ljudet av regn, umgås med familjen och vänner. Det är bland det bästa jag vet, det hösten bidrar med. Sedan har jag så mycket annat att se fram emot bl.a min födelsedag vilket bidrar till att jag får övningsköra, och en weekend i huvudstaden





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0