Torsdag och valborg

 
 
Nu tar jag långhelg, har endast gått två skoldagar den här veckan och kan inte bli bättre än såhär. Ska åka till Jenna nu och grilla med ett gäng. Grillpremiär för i år, så himla gott! Kvällens klädval, nya byxor och nytt linne från USA. Ha en bra valborg! puss

Wave after wave

 
Hemkommen från paradiset, landade i Sverige igår och var så himla bra att äntligen få träffa min familj och mina vänner igen dock saknar jag redan allt! Har haft det sååå himla bra hos Mårlid och har haft elva oförglömliga dagar med de och Tilde. Vi har hunnit med så mycket och jag ska försöka att lägga upp bilder från resan. Går inte riktigt att beskriva allt, men kan kort säga att jag trivs som fisken i vattnet där borta. Är himla lättad över att jag klarat hela flygresan hem själv och allt gick toppen! Vi har i stort sett ätit mycket varje dag, badat, surfat, shoppat, varit i Georgia, festat, besökt skolan, umgåtts med Tildes vänner m.m och haft det underbart! På de övre bilderna var vi på stranden och vi hade även med oss massa frukt och snapples. Tillbaka till verkligheten det vill säga skolan. Var i skolan idag och skrev ett nationella prov och har hunnit med att packa upp mina saker. Imon är det sista skoldagen för denna vecka och även valborg. Skönt.

they see me rollin'

Dag nio här i Jacksonville. Idag har vi shoppat och ätit på cheesecake factory. Var såå gott och jag tog en oreo cheesecake. Fick med mig både brillorna och blomkransen hem. Hittade även ett par leopard slips in från Steve Madden. Så nöjd. Sedan åkte vi hem och körde flickorna till gymnastiken och åkte en sväng till Walmart. Vi handlade färsk frukt tills imon då vi ska ha en heldag på stranden. Hann även skypa en kort stund med min familj, åhhh vad jag saknar er!! Kom nyss hem från Waidis, en restaurang som ligger rätt så nära här och med utsikt över sjön. Riktigt gott var det! Godnatt

Jax beach

 
Två bilder från i tisdags. Innan vi begav oss mot en annan beach stannade vi först på denna ovan. Det var så fint! Världens gullunge fastnade även på första bilden.
 
Igår hängde jag med de till skolan. Var med på lektionerna och det var riktigt annorlunda men så himla häftigt. Alla var riktigt sociala och supersnälla! Sedan tog vi en cykeltur runt Pace Island och stannade typ i en djungel och såg även alligatorer påvägen hem. På kvällen åt vi på Panera, en superfräsch restaurang och sedan handlade vi lite till dagens frukost. Dagens planer för idag är att åka ner till downtown och kolla på Jacksonvilles skyline. Shopping står också på schemat. Ha en bra onsdag! 

Florida

 
Fota palmer i USA, check. Idag har vi varit på Kingsley Plantation vilket är ett ställe där slavarna arbetade för Kingsley. Man fick bland annat se deras minimala stugor och hur man transporterade bort de. Riktigt hemskt att veta att sånt har skett förut. Sedan åkte vi vidare till beachen där vi solade och badade. Det var riktigt fint där! Så galet skönt att kunna sola i bikini. Jag och Tilde åt även middag på en mexikansk restaurang, portionerna var gigantiska men sååå gott! Imon ska jag följa med de till skolan och det ska bli hur kul som helst. Lite häftigt att de bär skoluniformer! PUSS

Jacksonville

 
Glad påsk allesammans! Resan hit gick riktigt bra. Har hittills haft det jättebra och det är så himla kul att återigen få träffa familjen Mårlid! Så himla häftigt att vara här och skönt med värme. I torsdags gick vi runt området, där de bor och åkte vidare till Walmart, fanns allt möjligt och dessutom var det himla billigt. Vi åkte vidare till deras skola och kollade på en baseball match där skolans baseball lag mötte ett annat lag från New York. På kvällen åt jag och Tilde ute och umgicks sedan med Ashton, Devon och Zack. Himla go umgänge. Igår shoppade vi hela dagen och grillade hamburgare på kvällen. En av mina bästavänner, Jenna, fyllde sjutton år igår. Grattis hjärtat och hoppas att du har haft en toppen födelsedag! 
Hann även med lite shopping idag på förmiddagen och köpte mig en ny bikini från VS. Längtar tills jag får inviga den! Har haft en jättemysig eftermiddag och kväll då vi har firat påsk och ätit god påskmat! Imon ska vi till USA:s äldsta stad så det ska bli kul! Hoppas ni har haft det lika bra. 

Resfeber

 
Måndag igen, gjorde en god mellanmål efter skolan som bestod av smoothie, vindruvor, te och tumnbröd. Kollade igenom min flygbiljett och även övriga detaljer. Imon ska jag åka in till stan och fika med mina tjejer innan jag åker. Sedan ska jag packa ner det sista. Kommer att sakna min familj och mina vänner sååså mycket!

Throwback

 
Något jag saknar enormt, sommaren. Jag har ännu inte lagt upp alla bilder från fotograferingen och i brist på bilder i nuläget kan jag lika gärna göra en throwback en torsdag som denna.

En dagens

 
En enkel och skön outfit. Fick sluta lite tidigare idag och har hittills pluggat en del till kemiprovet imon. Ska börja packa ner lite grejer i resväskan om en stund och senare ska jag nog åka och träna. Så himla skönt att det är fredag imon.  xx

sju dagar kvar

 
 
Snart är det dags, om exakt en vecka sitter jag på flyget till USA. Tiden går så himla fort och kan inte riktigt fatta att jag ska dit snart, men det faktum lär jag nog inse när jag väl är där. Onsdag idag, och har hittills gjort bort två prov denna vecka. Har nu unnat mig lite efter allt plugg och fick även hem hm's nya katalog som jag suttit och bläddrat i. Så himla fina vårkläder har ju trillat in där på sistone! Nu ska jag återgå till plugget och sedan ta en kvällspromenad efter. Ha en fin kväll!

Smile bright

.
 
To often we underrestimate the power of a touch, a listening ear, an honest compliment, or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around.
-okänd.
 
Lite deep sådär men ville bara slänga in några tänkvärda ord innan jag går och lägger mig. Godnatt och glöm inte att alltid ha ett leende på läpparna. 

Detox water

 
 
Vatten, hallon och limeskivor är något jag starkt rekommenderar. Himla uppfräschande och det bästa är att det är nyttigt. Ny favorit. Ska försöka dricka ett glas varje dag. Perfekt att dricka det här istället för läsk eller saft. mums! 

Söndagsgodis

Källa: tumblr.
 
Scrollat ner i tumblr alldeles för många gånger den här veckan och kan inte riktigt få nog. En kopp te och massa inspirationsbilder är inte alls helt fel. 

Sunny sunday

Kappa hm / Tshirt lindex / boyfriendjeans hm

Hoppas ni har haft en underbar helg! Har själv haft en skön och lugn helg. Spenderat tiden med mina vänner och min familj. Är ledig från jobbet idag och måste självklart passa på att ta vara på vädret, ska bege mig ut på en promenad snart. Ha en fin söndag. Endast elva dagar kvar till påsklovet, tio dagar kvar till USA. Livet är bra.

Första april

 
Har haft en riktigt skön helg. I fredags var jag med mina fina tjejer, följde med när Jenna övningskörde runt staden och åkte sedan hem till Jenny. I lördags träffade jag min saknade vän Mathilda, var ett tag sen vi träffades då vi båda har haft fullt upp den senaste tiden. Min gamla simkompanjor, är så himla glad över att jag lärt känna henne! Hade sedan en myskväll tillsammans med familjen och fixade frukt och smält choklad. Tisdag, 1:a april och dagen har hittills varit bra. Ett biologiprov bortgjort, lyckades även bli lurad idag, simtränat, pluggat och ska alldeles strax tända massa ljus i rummet. xx





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0