Födelsedagspresenter

 
Några presenter från familjen

Mina föräldrar vet precis vad jag älskar. Fick vinglas och andra fina grejer av tjejerna och dessutom lite kläder från mor och far. Så glad och nöjd!!

Birthday week

 
Förra veckan var en bra vecka. Kändes som jag firade min födelsedag i princip varje dag. Har verkligen blivit uppvaktad av min familj och vänner på bästa sätt! Vänner som kommer cyklandes på morgonen med ballonger sjungandes för mig åhh <3, har fått fina materiella grejer och ätit en massa gott. Är så himla tacksam att jag har såå bra människor i mitt liv! I tordags hade jag knytkalas med tjejerna och vi hade det verkligen så bra med mycket mat. Skulle kunna leva såhär varje dag. Tack igen fina ni!

Happy birthday to us

 
23:e september. Idag fyller jag och min storebror år! Känns faktiskt konstigt att inte fira den här dagen med varandra i år som vi hittills gjort i 16 år. Hoppas du får en underbar dag för det är du värd!! Dagen till ära firas med mina föräldrar och det blir även presentöppning för min del! Grattis till mig och till världens finaste bror.
 
 

Throwback charkis

 
Kvalitetstid med mamma för några veckor sedan. Den här helgen har varit så himla bra. Har varit och hälsat på min bror i Linköping tillsammans med mina fina föräldrar. Vi firade pappa, mig och Michael eftersom alla vi tre fyller år nästa vecka. Dessutom kan det knappast bli bättre då jag har en kort skolvecka framför mig plus massa kakfirande. Hoppas allt är bra med er!

Sleveless

 
Topp till tå - HM / slips on NLY

Green smoothie

 
En bra återhämtning efter ett gympass enligt mig. Grön smoothie beståendes av babyspenat, banan, mjölk och kvarg. Min favorit. Kom nyss hem från gymmet efter ett magpass. Next:  S T U D Y
 

Sunday 09-14-14

 
Lyxade till det idag med hotellfrukost plus fint sällskap. Dagens planer: kvalitetstid med min storebror, ansiktsmask och filmmys. Kollade på en riktigt bra film igår med familjen - Edge of tomorrow. Ha en fin söndag!

Morning

 
Godmorgon! Ska göra en kopp kaffe och sedan fixa mig. Vi ska åka och möta upp min storebror och luncha på stan. Åh vad jag har längtat! Det här blir en fin lördag. Ha det bra!

S P O R T Y

 
Kappa, tröja MQ / Skinnbyxor Lindex / Skor dinsko
 

Mys fredag

 
It's friday! Dagen har gått åt mat och ännu mer mat. Åkte hem till Moa med tjejerna efter skolan och vi köpte med oss massa gott. Kollade på film och tryckte i oss glass. En bättre fredag helt enkelt. 

Dinner with a perfect view

 
Sista middagen i Xiamin var perfekt. Vi åt på en fin restaurang som låg högt över marken- totalt 34 våningar. Utsikten var oslagbar och golvet roterade sakta runt så man kunde se från alla håll. Efter en timme hade man roterat runt ett helt varv. Går faktiskt inte att beskriva hur fint det var och på tal om maten, så himla gott. En kväll att minnas!

Snake leather

 
Clutch Nowhere / Klänning Zara / Skor Steve Madden / Trenchcoat Ginatricot (ny)
 

Project // trend

 
 
Hej fina ni! Snart är det fredag vilket innebär helg, dessutom kommer min bror och hälsar på den här helgen. Kan det bli bättre? NEJ! Igår agerade jag modell åt min vän Emelie eftersom hon har ett projekt i skolan - Höstens trend 2014. Jag valde själv ut olika outfits och Sara fixade mitt hår. Var riktigt roligt och jag är glad över att jag kan hjälpa henne. Nu håller jag alla tummar och tår! Dessutom har jag bilder på tre olika outfits som jag kommer lägga upp här. Två flugor i en smäll helt enkelt. xx

Ready for fall // new in

 
Senaste tillskotten i höstgarderoben
 
Får aldrig nog av höstkläder. Gillar verkligen att klä mig i fina kappor, halsdukar, byxor och allt som hör till kategorin höst.  

Gulangyu Island part III

Bestämde oss för att gå ända upp till berget och envisa som vi är gjorde vi det. (Längst upp på bilden, det är ännu högre i verkligheten)
På plats fanns olika gatukök, här ser ni Tofu.
 
Sådär nu har jag lagt upp alla bilder från vår dagsutflykt i Gulangyu. Detta var helt klart en riktigt bra upplevelse, fick se så mycket på bara en dag. Har heller aldrig upplevt sådan extrem hetta!

Första september

 
Oj det var ett tag sedan jag kikade in här. Det har hänt så mycket under de senaste veckorna. Sommaren har lidit mot sitt slut - har förövrigt inte kunnat önska mig ett bättre sommarlov, helt klart ett av de bättre. Min saknade bror har flyttat till en annan stad, är så oerhört glad för hans skull att han liksom har påbörjat ett nytt kapitel i hans liv. Dessa deeptalks och skrattanfall med han är bara två av tusen stunder som jag saknar så himla mycket. Annars då? Har börjat mitt andra år på gymnasiet, gymmat och umgåtts med nära och kära. Dessutom är vi inne i min favoritmånad september. 





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0