Role Model

ph /angelicablick.se
 
Min absoluta största inspirationskälla, Angelica Blick. Den här outfiten är perfektion. Fullkomligen älskar att hon bär lager på lager i vitt och inte på tal om solbrillorna, just nu vill jag mer än gärna kopiera hennes outfit rakt av! Jag har iallafall beställt hem denna omtalade kjol ovan i svart och vitt från självaste Choies, kommer i stort sett att försöka återskapa en liknande look som Angelica. Längtar! 

A summerday in June

    
klänning Bikbok/ shorts -Ginatricot/  blazer - H&M/ skärp - Lindex
 
Två bilder från arkivet. På bilderna ovan är klänningen instoppad i shortsen, funderar starkt på att göra om den till en bustier, vi fårse. Har haft en toppen dag med min fina kusin! Kollat på film då vädret tillät oss att göra det. Senare på kvällen tittade solen fram och då fick kameran följa med ut. Vi har fotat en massa bilder som kommer att dyka upp på bloggen. Himla bra start på sommarlovet!

Presentation om mi

 
 
Hej där och välkommen till min blogg!
 
Maggie Huynh heter jag och är 16 år till hösten. Maggie är en tjej som gillar att anta nya utmaningar och utforska världen. En väldigt modeintresserad tjej med stora drömmar och mål!
Jag bor med min familj i en liten stad söder om Sverige vid namn oskarshamn och ska studera på oscarsgymnasiet med inriktningen naturvetenskap. När jag inte går i skolan simmar jag flera gånger i veckan och utöver det är jag en simskoleledare. Annars umgås jag gärna med min lilla familj, vänner eller så befinner jag mig på stan och shoppar.  I min blogg finner ni kläder, mode, mat, resor, äventyrer och foton. Kort sammanfattat: mitt liv. 
Ni får gärna kommentera och ställa frågor! x
 
 
stort tack till min fina kusin som hjälpte mig med bloggen! Ni hittar hennes blogg HÄR           

Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0