white interior

 
För tillfället pryder den här fina tavlan på min vägg. Har skrivit ut trycket och ramat in den själv, så himla simpelt. Något jag gillar starkt.
 
Har inte riktigt haft tid att blogga men försöker verkligen att skriva när jag hinner. Förra helgen var vi ett gäng hemma hos mig och hade det bra. Imon ska jag fira nyår nummer två med min fina släkt, nämligen kinesisk nyår. Kommer bli så bra och helgen ser även planerad ut i nuläget. Ha en fin onsdag!

Outfit

Senaste

 
Hoppas att allt är bra med er! Var ett tag sen jag kikade in här. Idag är en sån dag då jag mer än gärna vill komma bort från kylan och sitta på ett mysigt fik. Jag saknar dig sommar. Tänker krypa ner i sängen och bläddra igenom magasiner som jag har fått av Jennifer, Jenny och Elsa. Mina fina tjejer! I fredags var jag ute och åt god mat med de och hade det riktigt mysigt. Igår började simskolan, så nu är det fullt rulle på söndagar. Ska snart återgå till bläddrandet vilket behövs eftersom jag är påväg att bli sjuk men innan dess ska jag visa upp en outfit. xx
 
 

Statement / coat

 
På sistone har jag fått en hel del grejer, bland annat min nya fina jacka och örhängen i julklapp. Jackan kommer från H&M och mamma köpte den till mig när vi var i kalmar, är så nöjd. Har ju dreglat lite över Acnes dyra jacka och måste säga att den här är en väldigt bra kopia enligt mig. Fick massa örhängen i julklapp, de från ginatricot är från Celtina och resten av mina föräldrar. Tack mina fina!

Målade naglar

 
Hade exakt samma naglar på nyår fast i grönt glitternagelack istället. I brist på annat målade jag mina naglar i tisdags efter träningen. En liknande fransk manikyr vilket jag gillar. Tips!

Johnny Bulls

 
Paketet innehöll ett par Johnny Bulls. Är himla nöjd. Beställde mina skor från Eurosko i Halmstad och det tog knappt en vecka att få hem de. De är ungefär en storlek större i storleken, valde därför att gå ner en storlek mindre och de passar perfekt. Kommer troligtvis att inviga skorna imon. kram

Healthy snacks

 
Hej! Tillbaka till gamla och nya rutiner. Det är faktiskt skönt att börja skolan igen och komma igång efter all ledighet. Det har varit ett bra lov fylld med sena nätter, umgåtts med fina människor, ätit, shoppat och listan kan göras lång. Nyligen gjort mig en god mellanmål och ska alldeles strax slå upp böckerna för lite plugg. Har en jobbig huvudvärk som inte vill försvinna och är minst sagt riktigt trött så ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Annars har jag fått hem ett paket från mig till mig själv, men vad det är för något visar jag imon. 
 
i år ska jag våga ta chanser, våga misslyckas och framförallt våga satsa allt jag gör till hundratio procent. Jag vill inte hamna i ruta nummer ett igen för jag vill aldrig någonsin återvända. Heller inte ta skit från någon, aldrig mer. - en liten kom ihåg lapp till mig själv. 

Estradeur

 
Välkomnar ytterligare ett spagettilinne till min samling. Denna godingen låg under granen och jag är mer än nöjd. Kommer att göra sig så fint på sommaren med en brun bränna, gråa levi's shorts och röda läppar, omnomnom. Linnet kommer från Estradeur och finns att köpa hos Nelly. 
 

Just nu

 
Hallonsmoothie toppat med kokos och bär, vindruvor, tända ljus och en bra film- Carrie. Finns inget bättre än detta under en grå och regnig söndag. Kommer nog att stanna i sängen hela dagen och ta det lugnt, så skönt.
 
 
edit: bilden skulle också dyka upp.
 
Igår var jag på stan och lunchade med mamma och några släktingar på Chill out. Gymmade även på kvällen vilket resulterar träningsverk idag.  Ha en fin söndag!

Fredagsfika

 
Idag har jag varit på stan med Celtina. Vi fikade och hade lite deeptalk, är alltid så skönt att bara prata ut med henne. Samt hann med att testa nya linser. Nu ska jag inta en skön position i soffan under en filt och slå på en mysig film. Detta är vad jag kallar en skön fredag. Ha en fin kväll! 

Victoria secret body mist

Fick bland annat dessa tre på Julafton, Love spell och Pure Seduction. Båda två doftar så himmelskt gott!

Nyår

 
Hoppas ni alla haft en bra nyårsafton! Min började i simhallen tidigt på morgonen och tränade i ca tre och en halvtimme. Simmade milen och är riktigt glad över att jag tog mig genom hela passet. En riktigt bra start på nyårsafton helt enkelt. Sedan gjorde jag efterätten och packade ihop allt för att dra mig vidare mot Jennifer där tillsammans med Elsa och Jenny. Vi åt och hade det riktigt bra. Sedan drog vi vidare till en annan tjej och fick även träffa mina vänner men också nya människor. Firade tolvslaget på torget och avslutade tjugohundratretton på ett bra sätt. Men hade inte alls den bästa starten på 2014 och vi får hoppas på att året blir bättre. 





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0