Cozy saturday

 
Fick bestämma kvällens middag och svaret är ju en självklarhet - tacos. Så himla gott! Har en lugn och skön lördagskväll framför mig för imorgon väntar jobb tidigt på morgonen. Har bäddat ner mig i sängen med massa tända ljus i rummet och ska sätta på oth, hur bra serie som helst. 

Everyday routine

 
Avokado- och spenat smoothie gjord på mandelmjölk toppat med granola samt cashewnötter, fröbröd inklusive
avokado och spenat. 
 
Lördag och solen skiner för fullt. Hur underbart är det inte att lyxa till det på helgen med en extra lång sovmorgon, avnjuta bästa måltiden på dagen det vill säga frukost på sängen framför One Tree Hill? Kalasbra med andra ord. De senaste dagarna ser i stort sett likadana ut, plugg, gym och kvalitetstid med familjen och vänner. Bockade av en efterlängtad fredagsfika på stan igår efter skolan med Felicia, Alva och Moa och hade en mysig fredagskväll hemma hos Lovisa med tjejerna, beställde mat och kollade på idol. Ska snart åka och köra lördagens pass på gymmet. Ha en bra helg!

Stockholm / Ed Sheeran

 
Ed Sherran skapade magi på scenen. Gåshud till max, glädje, lyckorus i hela kroppen och ett otroligt sjukt bra framträdande. Allt detta på bara två timmar. Känslan när flera tusen personer i globen sjunger med han och den känslan när han sjunger första meningen på låten Give me love. Hjärta gårdagen.  

Greyscale

 
 
 Kappa Mango / Skjorta Uniqlo / Armband Jane Kønig / Klocka Marc Jacobs / Väska Proenza Shouler / Klackar (grå) Zara och NLY/  
 
Det ögonen gillar för tillfället; Grått. Proenza Shouler väskan är verkligen så himla fin och önskar att den var en av mina ägodelar. Kommer helt klart bära detta från topp till tå framöver! Ikväll ställer jag morgondagens alarm tidigt så jag har god tid på mig att äta en stor frukost och göra mig i ordning. Sedan kommer Jenny och hämtar mig och så åker vi till Stockholm över dagen. Är riktigt taggad på konserten och om jag känner oss själva rätt kommer vi ha hesa röster dagen därpå. Godnatt!

Weekend / father's day

 
Kappa - MANGO
 
Redan söndag med betoning utan ångest. Har haft en riktigt myshelg med familjen vilket det alltid blir när min bror kommer ner.  Igår kollade vi på två filmer - Maleficent och If I stay. Båda var superbra! Den sistnämnda filmen var dock så himla sorglig och fin samtidigt. Gjorde ont i hjärtat och blev hur berörd som helst. Jag brukar inte gråta till filmer men detta var annorlunda. En film som får en inse att man ska uppskatta allt upp till hundratio procent och att ta vara på livet och sina relationer. Söndag igen och idag ska vi uppvakta pappa extra mycket med god mat och presenter! all kärlek till familjen.
 
Har återigen en riktigt bra vecka att se framemot! En fyratimmars lång resa på onsdag med en aning för lite sömm gör mig absolut inget. Jenny och jag ska ta plats i globen för att se Ed Sheeran. Hans soundtrack har gått om och om igen ur högtalarna i flera år nu så att se han live kallar jag för maximalt lycka. 

Khaki joggers

 
Jogger pants och polotröja HM / Skor Nelly / Kappa MQ
 
Fick med mig dessa byxor och den vita polotröjan från Göteborg. Hittade även en perfekt kappa i gråskalan. latero.

Höstlovet

 
Favoritstaden Göteborg. Dagarna bestod av god mat (höjdpunkten var La gondola och The Barn), shopping, bio och en himla massa mys med underbar omgivning. Amanda gjorde även färganalys på oss allihopa vilket var riktigt intressant, kom fram till att jag är en vinter. Hade det så roligt och det går verkligen inte att inte skratta när man är med dessa tjejer. Var helt slut när jag kom hem och däremellan hann jag med jobb och några myskvällar med mina föräldrar. Höstlovet avlsutades på topp med Halloween firande.
 
 





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0