februari månad

 
 
Februari börjar närmar sig sitt slut och jag välkomnar värmen med en stor öppen famn. Har inte alls använt kameran flitigt denna månad vilket har varit väldigt tråkigt. Något som jag kanske ska ta med mig till nästa månad.
 
Har iallafall shoppat i kalmar och inhandlat två fina kappor. Gått en promenad innan snön hann smälta bort med bra musik i lurarna. Prövat ett par kickass träningstights, står högst upp på min önskelista(!). Fått en allt för bra present av min käre bror, helt klart det bästa på hela månaden. Där jag spenderar min lilla tid. Skaffat en vit drömfångare. Amerikanska pannkakor med min efterlängtade vän. Lunch i kalmar med fina tjejer. 

spring / blue pastel

 
Jacka Zara / jeans One Teaspoon / skjorta Madewell / väska Phillip Lim
skor Nike air force / klocka Marc Jacobs
 
 
Just nu snurrar det flera tankar i mitt huvud och kan inte riktigt släppa taget sen jag såg skinnjackan ovan från ZARA. Vill ha.  Enligt mitt tycke är pastellblått vårens fräschaste färg och vill verkligen gå klädd i outfiten ovan i vår. Nike air forcen är också ren perfektion, kom till mig. Detta kallar jag nog för materiell lycka.

Vårkänslor

 
 
 
Inte alls fel att vakna upp till strålande sol och blå himmel. Tror nog att de flesta känner av att våren börjar närma sig, äntligen. Har inga speciella planer idag utan tänker plugga lite så jag har det gjort. Ikväll blir det träning och tacomys med familjen. Imorgon ska jag och tjejerna åka till kalmar, fika och shoppa. Är ute efter en vårkappa och en hel del butiker har faktiskt fått in fina kappor, ska kika mer imon. Ha en fin dag och sköt om er!

Lunch'/monday

Köpte med oss en god lunch idag eftersom vi hade tre timmars håltimma. Himla gott. Hade bara en lektion på morgonen och på eftermiddagen umgicks vi med en annan klass som går i samma linje. Var iallafall skönt med lite annat än lektioner. Kom nyss hem från träningen och ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och plugga. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll för att ladda om inför tisdagens morgonträning.Ha en fin måndag!
 

Gårdagen

Fina lördag.
 

Lördagens outfit

 
Tunika och scarf hm/ skor Johnny Bulls / Jacka jofama 
 

Details

Några detaljer på dagens outfit. Bilder på hela outfiten kommer att dyka upp. xx

Friday'/saturdays

Ännu en vecka har gått, igår var jag och fikade med några fina tjejer från klassen efter skolan. Tränade efter och var med en fin vän på kvällen. Himla bra fredag!  Idag har jag varit på stan och lunchat med familjen, hann även att kika runt i butikerna. Snart ska jag ha en filmkväll och lite lördagsmys med min saknade kusin. Ha en fin lördag!

Creamy white

 En outfit och en liten dos av inspiration.

Måndag och ny vecka, ska bli så skönt med lite lov om några veckor. Höjdpunkten på hela dan var att jag och några tjejer från klassen lunchade på Chill Out. Även att jag och Felicia var tvungna att åka till netto för att köpa marabou oreo.Alla chokladälskare lär nog minst sagt inte bli besvikna. Har hittills hunnit att plugga till morgondagens matteprov, övat på min svenska redovisning och gjort fruktsallad.  Ha en fortsatt fin kväll!
 

Andra februari

Från Lindex
 
Senaste tillskott i garderoben och vad jag gillar den. Har kollat på den innan men slog aldrig till men nu fick den äntligen följa med mig hem.  Har kostat runt 400 riksdalar innan men fick endast betala 100 kronor för fuskpälsvästen. Här snackar vi om fynd . Är riktigt nöjd. Var på stan i fredags och fick med mig två par byxor, fikade på Nettans och pluggade. Igår spenderade jag hela min dag i simhallen eftersom jag hjälpte till med en simtävling. På kvällen tog jag det lugnt och kollade på melodifedtivalen med familjen, himla mysigt. Sådär ungefär så har min helg sett ut. Hoppas ni också haft en bra helg!





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0