Late-night snacks

 
Nu har gästerna åkt hem. Hade det riktigt trevligt och vi hejade på ett och annat lag ikväll dock tog Holland hem kvällens match. Just nu ligger jag bekvämt i sängen och ska kolla på en bra film på paddan. Bredvid mig ligger en skål fylld med vattenmelonbitar. Bra avslutning på dagen. 

Fluffy white


 
 
 
 
Iklädd i min nya klänning från Notion 1.3
 
Den här finingen trillade ner i min brevlåda för inte alls så länge sen. V-ringningen och volangen alltså. Behöver jag säga något mer än så? In luv. Nu ska jag planera det sista inför simskolan och senare kommer fina gäster hit. Då bjuds det på mat och ännu mer matkoma. Ta hand om er!

Harmony

Edited by me
 
Lekte lite med photoshop och här har ni resultatet. Ett porträtt på mig som bleks samman med en harmonisk bild från tumblr. 

Ralph Lauren shirt

 
I min basgarderob ingår bland annat den perfekta skjortan från Ralph Lauren. Har en likadan fast i en ton av ljusrosa.  Inhandlades under min vistelse i USA.
 

Red berries

 
God morgon! Har nyss gjort mig en skål med kvarg toppat med müsli, hallon, blåbär och körsbär. Så gott! Vädret är ju inte på topp idag, regn och molnigt värre , vilket är lite tråkigt. Hade ju tänkt att fota utomhus idag men jag får stryka den planen helt enkelt. Kikar in senare!

Ceasarsallad och gym

Middag för en stund sen
 
Spenderade min eftermiddag på gymmet. Tog mig genom ett cardio- och magpass, var riktigt jobbigt men känns så skönt efteråt. Handlade sedan mat till kvällen. Lagade lasagne till min familj och själv gjorde jag en egen ceasarsallad med melonbitar. Så himla gott! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig framför en film. Imon ska jag till gymmet igen och förhoppningsvis fota en liten stund. Ha en fin kväll!
 

I'm wearing this

 
Linne Forever21 / Skor Dinsko / Clutch Monki / Skinnbyxor Lindex / Sunnies Urban Outfitters
 
Blev dålig skärpa och fokus på första bilden men hoppas att ni står ut med det. Har inte använt mina skinnbyxor på ett tag men idag så. Passade lägligt nu när det blev lite molnigt, kär på nytt kan man säga.

Good afternoon sunshines

 
God eftermiddag! Startade dagen med den bästa måltiden på hela dan, frukost. Har även hunnit med det senaste avsnittet av PLL. Som alla andra klagar jag lite extra på vädret. Vart försvann sommaren? Ska bli så skönt att åka iväg! Längtar smått till nästa vecka för då börjar mitt jobb som simskoleledare. Ska bli hur roligt som helst! Har inga planer idag förutom att åka en sväng förbi gymmet. Sedan ska jag nog slänga ihop något gott i köket som ska avnjutas imon, det är ju trots allt fredag. Ha en fin dag! 

Let us call it singoalla top

 
Singoalla blus & kappa från hm / Kjol från Choies

Today is a new day

Ställde alarmet tidigt idag. Gick upp och gjorde mig en god och nyttig frukost. Sedan tog jag på mig träningskläder och påbörjade ett benpass ute i trädgården. De senaste dagarna har bestått utav gym och matlagning. Idag lagade jag limelax med olika grönsaker. 
 
 
Träffade även Celtina en stund idag. Vi köpte med oss godsaker och hade en liten picknick. Himla mysigt.

The fault in our stars

 
Slänger upp ytterligare några bilder från midsommar. Igår kollade vi på The fault in our stars på bio. Obeskrivligt bra och kanske den finaste men samtidigt en av de tragiska filmerna jag sett. Hade höga förväntningar och kan mer eller mindre säga att jag inte blev ett dugg besviken! Det måste nog vara första gången jag sitter i en biosalong med tårar.  Himla fin, ni måste se filmen!! 

Among the nature of spirits

Foto: Celtina Huynh | Redigering och Modell: Jag
 KameraCanon EOS 500D, Canon EF 50mm f/1.8 II 
 
Har numera funnit sommarens favoritställe för fotografering. Blir så himla bra bilder när man vistas i naturen! Ett stort tack till Celtina som ställer upp som fotograf. 

A mixture of details

 
Kappa Bikbok / Linne Estradeur / Shorts Levis 501 
Slips on Steve Madden / Ryggsäck Celtinas / Rayban aviators
 
För tillfället strosar jag omkring i min favoritkappa och inte för att nämna mina slips on. Bara ben och en trench coat som snuddar knäna, precis i min smak. Flera liknande outfits kommer att återskapas framöver!

Coming up; leo shoes

 
En tjuvitt på en av mina outfits från förra veckan, bilder på hela outfiten kommer snarast. Jag hade en riktigt bra midsommar med underbara vänner. Vi lagade mat, pratade och skrattade hela kvällen och sedan åkte jag och Jenna till en tjej som höll i en fest, blev dock en liten stund. Vi var nog rätt så belåtna efter den dagen. Idag har jag varit på gymmet med mamma och resten av tiden har spenderats hemma hos Jenna tillsammans med Elsa och Hampus. Vi har lagat tacos och haft deeptalk. Så himla tacksam att jag har er!  

Fifty shades of grey // My blog is turning one

Foto: Celtina Huynh | Redigering och Modell: Jag | KameraCanon EOS 500D, Canon EF 50mm f/1.8 II 
 
 
365 dagar har passerat sedan jag skapade min blogg. För exakt ett år sedan visste jag inte vad jag ville åstadkomma med bloggen, jag visste inte hur man skapade ett inlägg eller hur underbart det är att blogga, heller hur otroligt roligt det är att fota och dela med mig av mina bilder till er kära läsare. Tanken med min blogg var dels på grund av att kolla tillbaka på alla gamla händelser och för att ha något att minnas. Intresse ökar för varje dag som går och om jag skulle kunna leva på att blogga? Utan tvekan. 

Midsommar

 
Årets DIY midsommarkrans, inslag av ljusa toner. 

Rose gold shorts

Shorts Notion 1.3 / Kappa bikbok / Klocka riverisland / Tröja hm
 
Så är det då midsommarafton! Idag ska jag hinna med stan en stund och inhandla det sista och sedan på kvällen ska ett gäng tjejer vara hos Elin. Vi ska laga mat och bara umgås! Blir nog hur bra som helst. Rågillar mina shorts från Nelly, det är så fint till bruna ben på sommaren! Ha en trevlig midsommar allesammans!

Wednesday

 
Mycket bra onsdag. I eftermiddags åkte jag och Jenny till havet och hon hade med sig färska jordgubbar. Hade lite catch up, himla mysigt! Kollade sedan på ett avsnitt av PLL hos henne och sedan åkte jag till stan med mamma. Vi kom nyss hem från en långpromenad! Igår fotade jag och Celtina, resultatet kommer asap.
 
 

Spontaneous

Nästa destination
 

Det där med spontanitet, det gillar jag. Om tjugofyra dagar åker jag på en spontanresa tillsammans med min bästa mor. I slutet av förra veckan bestämde vi oss för att resa och vips, igår bokade vi flygbiljetter! Ska bli så galet roligt och kan faktiskt inte begripa det då jag har haft riktigt kort tid på mig att ta in allt. Just nu är livet perfekt. Skriver mer om resan när det börjar närma sig, är så taggad!!

Summerbreak, I've been longing for you

 
Klänning hm / Skor Dinsko
 
Två månader och 12 dagars ledighet. Att inte ha något att prioritera eller stressa ihjäl sig, att inte behöva göra uppgifter eller skriva prov. Inväntar spontana dagar fyllda med frihet. Mitt första år på naturprogrammet är avklarat, himla skönt! Cheers.
 

Bananpannkaka och Smoothie

 
Min lunch för ett tag sen. Bananpannkaka plus kvarg, en rätt så bra kombination enligt mig! Har även införskaffat mig världens finaste smoothie flaska. Inviger sista skoldagen för denna termin med lite fysträning och bra musik i hörlurarna.Hej efterlängtade sommarlov! 

Clothes mean nothing until someone lives in them

 
I mitt huvud just nu: vitt. Haffade en vit tröja från hm igår och dessutom på deras rea. Har länge kikat på den tröjan och slog till direkt då jag endast betalade 100 riksdalar, sicken tur att jag väntade. Hade tänkt att matcha tröjan som outfiten ovan, vitt på vitt. Senaste tillskottet på skofronten, mina svarta klackar från dinsko. De är riktigt sköna och bekväma att gå i! Nöjd.

Trench coat

Kappa (ny) bikbok / Levis 501 / Linne ginatricot / Skor dinsko
 

Jisses, vad jag gillar min nya trench coat! Slitsen på sidorna fullbordar kappan. Perfektion. Annars då? Jag har haft några härliga dagar med underbart väder, bland annat solat och badat med ett härligt gäng från klassen, vinkat av farfar på flygplatsen och haft korta skoldagar. Dessutom tar jag sommarlov om ynka tre dagar, kan inte bli bättre än såhär. Hoppas allt är bra med er!

One year ago

 
Utklädningsdagen i 9:an för ett år sedan. Strosade inte runt med kameran som jag gör nu och därav bjuder jag på några mobilbilder av kass kvalité. Kan inte riktigt fatta att det här var för ett år sedan, hade så himla roligt. 

Beachwear

 
 
Älskar mönstrade kimonos, gärna i en fin korallfärg. Vill så gärna åka utomlands igen och ett resmål till Italien skulle vara en dröm. Skulle ha bott i denna strandoutfit ovan!

Alla hjältar sänker huvudet någon gång

Byxor ginatricot / Linne estradeur / Skinnjacka Jofama by Kenza / Skor Dinsko
 
 
Ska alldeles strax möta upp tjejerna och åka in till stan. Måste hämta ut blommor som jag ska hänga på mina två kusiner som tar studenten idag. Senare ska jag på studentmottagning så har fullt upp hela dagen. Ha en bra dag!

Babyblue pants

 Från ginatricot
 
Nytt och fräscht tillskott i sommargarderoben. Så himla skönt väder det är idag, vad jag gillar sånna här dagar. Har gjort klart lite arbete, lyssnat på Håkan och solat ute på trädgården med min kusin. Next: joggingtur och fyspass!

Gårdagens

Linne forever21 / Blazer stradivarius / Kjol choies / Bälte hm / Ray-ban

Last day in paradise

Sweet Tea, så underbart god!
 
Sista dagen i paradiset spenderades på Pace Island. Vi åkte till poolen inne på området och solade och badade. Sedan lunchade vi ännu en gång på Panera - mitt favoritställe, de har riktigt goda och fräscha sallader!  Efter det åkte vi hem och jag packade det sista och sedan åkte vi till flygplatsen. Var tråkigt att lämna Mårlid och USA, älskar verkligen stället och inom en snar framtid måste jag bara åka tillbaka till USA igen. En kort summering: Jag har träffat nya människor, pratat amerikanska, bilat rund staden, gjort galna saker, levt som en amerikan, förälskat mig i USA, fått nya perspektiv på livet och framförallt vågat ta risker och stigit ur säkerhetszonen.
 
Jag är så oerhört tacksam över att jag fått vara hos de och att de har tagit hand om mig! Snart ses vi igen!  Väl på flygplatsen köpte jag mig en Sweet tea- något som vi drack jämt, medan jag väntade på flyget. The sunset is lovely, sa en dam till mig och kunde inte mer än hålla med henne. Bilden ger verkligen ingen rättvisa. Mellanlandade i Atlanta och Amsterdam och efter ca 13h på flyget var jag framme i Stockholm. Tog sedan tåget till Kalmar och blev upphämtad av min familj. The world is a book and those who do not travel read only one page. Kunde inte ha sagt det bättre själv. 
 





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0