New year's eve outfit

Klänning - Rebecca Stella for Nelly/ Klackar - Nelly / Clutch - Monki
 

WIN

 
Kan knappt fatta att 2013 är snart över. Ett helt år har gått och så mycket har hänt på bara så kort tid. Först och främst har jag upplevt nya saker som jag trodde aldrig skulle ske, jag har växt som person och verkligen njutit av det minsta lilla. När jag tänker tillbaka måste nog detta året vara ett av de bättre. Visst, allt har inte alltid gått åt rätt håll men det är jag tacksam över. De små misstagen jag gjort har fått mig att växa som en stark individ. Just nu tänker jag ta nya andetag och blicka framåt för 2014 ska bli ett oförglömligt år. Som man säger, nytt år nya möjligheter. Stort tack till de som gjort mitt år till ett av de bättre, ni är för bra.
 
Imorgon väntar det traditionella nyårspasset på mig och mina träningsvänner. Det är nämligen årets hårdaste simpass och förra året simmade vi 12000 meter. Är så himla pepp, nu kör vi!! Sedan firar jag in tjugohundrafjorton med mina favoriter klädd i en av Rebecca Stellas fantastiska skapelse. Vi ska laga trerätters hos Jennifer och ha det trevligt sedan blir det utgång. Kommer nog inte att blogga mer för det här året utan visar isånnafall bilder på hela nyårsoutfiten imon. Önskar er ett stort gott nytt år och hoppas att ni får en lika bra avslutning på året! Ni är guldvärda
 

Nytt

 
 

Bomberjacket

 
Trivsel på högsta nivå, är helt såld på min nya bomberjacka. Liknar Filippa k:s modell i roséguldiga detaljer fast för en helt klart billigare peng.
 
Har shoppat en del på mellandagsrean med fina tjejer i kalmar. Visar mina senaste fynd imon och mina julklappar nästa vecka, är förövrigt galet nöjd. I onsdags blev jag sminkad av min fina kusin eftersom hon håller på med ett projekt. Det är alltid roligt att träffa henne samt hennes pojkvän eftersom det är inte ofta de kommer ner till Oskarshamn. Förhoppningsvis dyker resultatet upp här på bloggen och jag kommer att berätta mer om det senare. Gymmade igår och hade en VS fashion show marathon med brudarna. Hoppas att ni har haft det lika bra! Kram 

Merry Christmas

 
Julafton är äntligen här käre ni, jag önskar er allesammans en riktigt God Jul! Ta vara på dagen, njut av julmaten och ät tills ni spricker, för det ska jag göra! Det är ju trots allt jul bara en gång om året...  Har inte öppnat mina julklappar än men ska göra det senare. Kommer få fjärilar i magen som vanligt, nostalgi kanske?  Kram

Dusty air like the smoky weather

 
Foto: Celtina | redigering: Jag
 
Cardigan vero moda / linne ginatricot / jeans dr.denim / skor savannah

Industrial No. 1

Foto och redigering: Celtina Huynh |  Kamera : Canon EOS 500D, Objektiv : Canon EF 50mm f/1.8 II

Fransförlängning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brunch

Bilder lånade av Celtina
 
Några bilder från dagen som jag har fått låna av Celtina. Vi har varit hemma hos mig och haft en mini julafton beståendes av god frukost och julklappsöppning. Fick riktigt fina grejer och är verkligen jättenöjd! Tack fina vännen. Var så fint väder ute med så åkte och tog några bilder vilket ni kommer få se sen när jag har fått alla bilder.Har även fått finbesök här hemma. Jag har fått äran att testa på fransförlängning som min duktiga kusin gjort på mig för hon ska nämligen bli en makeupartist, superroligt! Ska bli underbart att slippa mascaran och är grymt nöjd över resultatet. Tusen tack Shalle! 

Oreo mud cake

 
 
 
Fjärde gången gillt och jag tröttnar aldrig på kakan, så himla god. Tänkte därför dela med mig av receptet, njut!
Recept
150 g smält smör 
3 dl strösocker 
1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
1 förpackning Oreokakor
 
Fyllning & topping:
300 g vit choklad
100 g mörk choklad
100 g rumsvarmt smör
2 dl grädde
1 förpackning Oreokakor Mini ( jag hade vanliga Oreokakor och delade på mitten) 
1 påse Marshmallows Mini
1 dl O´hoy chokladsås

Gör så här:

Smält smöret , (ta en rymlig kastrull då du 
skall blanda ner övriga ingredienser till botten i kastrullen) och låt det 
svalna av lite.Blanda i resten av ingredienserna, ta ett ägg 
i taget och avsluta med mjölet.Grovhacka Oreokakorna och blanda med i 
smeten.Häll smeten i en rund smörad och bröad 
springform.Jag bröar med kakao.Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 15 
minuter, låt kakan svalna lite.Finhacka chokladen till fyllningen, värm 
grädde i en kastrull och rör ner chokladen.Klicka i smör och rör till en jämn smet, låt 
svalna lite. (Koka upp om det inte tjocknar)Lägg minimarshmallows på den gräddade kakan, 
spara lite marshmallows till topping.Häll över fudgesmeten och häll på resterande 
marshmallows, tryck ner minioreokakor lite varstans, ringla över 
chokladsås.

2 days left

 
Sådär nu är alla julklappar inslagna till lilla familjen inklusive Celtinas. Var hos henne häromdagen och gjorde knäck och hade det allmänt bra. Imon ska vi bruncha hemma hos mig och sedan överlämna klapparna till varandra. Hade förövrigt en fin julavslutning i fredags med klassen, äntligen jullov

Det här varar inte förevigt

ph/me

Five days until Christmas

 
Fem dagar kvar till Julafton och jag har hunnit med en massa grejer de senaste dagarna. Idag har jag gjort ett sista prov för i år vilket känns hur skönt som helst. Efter skolan följde Felicia med mig hem och vi bakade Oreo mud cake inför julavslutningen. Vi ska nämligen ha en liten knytkalas imon och alla ska bidra med något. Har förövrigt varit i stan med mamma och handlat julklappar, har en del kvar men ska försöka hitta de sista klapparna imon. Köpte även en riktigt fin klänning men tvekar på om jag ska behålla den och främst om den kommer till användning. Det är sånt som märks. Nu vill jag bara ha en vit julafton med massa julmat, längtar!

Addicted to grey

 

2013-12-12

 Skinnjacka Jofama by Kenza / Tröja Cubus / Linne Ginatricot / Jeans Dr.denim
 
De senaste dagarna har gått riktigt snabbt. Nu återstår endast några skoldagar kvar sedan tar jag jullov, ska bli så skönt. Kan äntligen bocka av mattenationella på min lista, har endast ett kemiprov kvar. Ikväll blir det premiär för årets första julbord, så gott och det ska bli så himla mysigt. Avslutar min vecka med en massa inställda lektioner imon och lucia, sedan tar jag helg! Fårse vad jag hittar på efter, måste dock handla julklappar så åker nog till kalmar imon. 

W-T-F

 Skinnjacka Acne / Klocka Marc Jacobs / Väska Nastygal 
 Topp Topshop / Kjol John lewis / Skor Zara / 

Nyttiga kokosbollar

I torsdags prövade jag på att göra nyttiga kokosbollar. De blev riktigt goda och tänkte därför dela med mig av receptet. Enjoy!
 
 
source: Foodporn.devote.se

INGREDIENSER (ca. 9st)
1 dl valfria nötter (Jag hade hasselnötter)
1 dl urkärnade dadlar (ca. 6-7st)
2 msk havregryn
2 msk kokosflingor 
2 msk kakao
2 krm ekologiskt vaniljpulver
1 dl  frysta hallon 
1 msk vatten
Kokosflingor eller pärlsocker att rulla i

 

Mixa nötterna till ett mjöl, tillsätt sedan dadlarna och mixa. Häll ner övriga ingredienser och mixa samman till en smet. Känns smeten för lös, tillsätt mer nötter eller havregryn. Rulla till cirka 9 bollar och rulla sedan i kokos. Låt stå i kylen ett litet tag innan du äter.

+ Christmas lights

/ Julpyntade med mamma häromveckan /

Good mornin'

 
Vaknade för ett tag sen och har nyligen gjort mig en god frukost. Igår fikade jag på stan tillsammans med mamma och efter det tränade jag en liten stund. Lagade även tacos tillsammans med familjen vilket är en standard på fredagar. Var sedan hemma hos Jenna hela kvällen tillsammans med Elsa. Kollade på idolfinalen och några avsnitt av ph, hade en riktigt mysig fredagskväll. 

red, furry, black garment

Två från H&M.
 
Har äntligen hittat en klänning till Julafton samt min nyårsklänning. Den röda är riktigt fin på och bilder på hela klänningen dyker upp den tjugofjärde december. Nu kan jag med gott samvete slappna av och luta mig bakåt, klänningsjakten är avslutad för det här året. 

Golden chainz

 Tröja MQ/ Sjal (ny) H&M/ Jeans dr.denim
 
Lördagens tävling gick toppen och har faktiskt saknat nerovisiteten en aning, som man blev innan varje lopp. Träffade sedan Jenny och Jenna, en absolut lyckad kväll. I söndags var jag på julskyltingen med mamma. En ny H&M butik invigdes här och själv fick jag med mig en del grejer hem bland annat sjalen ovan. Jobbade sedan i några timmar vilket jag även gjorde igår också. Har haft en mysig första advent och fler ska det bli. Vi hörs!





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0