Anastasia dipbrow pomade

 
 
I veckan fick jag hem min beställning som innehöll browbrush (nr 12) och dipbrow pomade i färgen Granite från Anastasia. Har testat dessa produkter i två dagar och jag helt är såld. Brukar annars göra mina ögonbryn med ögonbrynsskugga men tycker personligen att dipbrowen är så himla mycket bättre. Produkten är krämig och tillsammans med browbrushen lätt att applicera samt har en lång varaktighet. 5 av 5.

Morgonstund

 
Frukost imorse- jordgubbar i mängder
 
Lång skoldag följt av kommande plugg inför morgondagens företagsekonomiprov får summera denna torsdag. Ska däremot ut och övningsköra en stund ikväll. Ser fram emot den här helgen så himla mycket då jag har en massa roligheter inplanerat och dessutom väntar en weekend i göteborg nästa helg, hur kul!

M O N D A Y

 
Så var en veckas ledighet över. Ett påsklov med glädje och roligheter med familj och vänner. Har bland annat vankats jobb, träning, utgångar, roadtrips samt övningskört en hel del. Ikväll ska jag på kalas hos min lillkusin som fyller år, världens sötaste! Ha en fin måndagskväll!  

Si

 
Si by Giorgio Armani. Doften av svartvinbär och trä signerad Giorgio Armani har för tillfället staplat sig en första plats på materiell lycka kategorin. Detta har jag mina älskade föräldrar att tacka för!
 

C L E A N

 
Överdel & underdel ZARA / Väska Proenza Schouler / Solglasögon Céline / Skor ZARA 

Z A R A

 
 ZARA levererar som vanligt. Jag är fullkomligt helt såld i kavajen och byxorna samt klackarna, hur fina! Ska åka till göteborg med mina föräldrar i slutet av månaden och förhoppningsvis hänger dessa kvar i butiken.

I haven’t been everywhere, but it’s on my list.

 
 
Budapest 2013 - USA 2014 - Kina 2014
 
Dessa tre unika platser ligger varmt om mitt hjärta. Längtan efter att slänga upp studentmössan i luften och sedan bosätta sig i ett främmande land eller åtminstone USA är obeskrivbar. Allt jag vill mer än något annat just nu är att utforska världen och uppleva allt som jag någonsin drömt om. I samma veva skänker jag tusen kramar till min storebror som nyss bosatt sig i Kina för studier, saknar honom så!

Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0