Moa och Louise 18 år

 
 Igår var vi som sagt på Moas och Louises 18-årsfest vilket var hur lyckat och roligt som helst!! De fick öppna sina fina presenter och Moa hade gjort en riktigt god tårta till oss som vi åt innan alla gäster kom. 
Hoppas de blev lika nöjda med gårdagen!
 

P H O T O A L B U M

I samma veva som jag pratar om hur mycket jag längtar tillbaka till USA slänger jag upp några bilder som Celtina har fotograferat på mig under åren som gått. Så himla duktig är hon! 

Sporty influence

 
Tröja HM / byxor Ginatricot / skor Rebecca Stella

F L O R I D A

 
Herregud vad jag saknar detta. Den oslagbara värmen inklusive den tropiska miljön, amerikanska människor som är down to earth, de turkosblåa stränderna och friheten. Skulle faktiskt kunna sitta här hela dagen och rabbla upp varenda tag som passar in. Vill så gärna bosätta mig i USA om några år efter studenten!

Interior n' clothing

 
Ny klädhängare i utbyte mot mitt piano fick bli fredagens snabba projekt. Tänk att en liten grej kan förändra ett helt rum. Är himla nöjd. Igår innebar det sushi med sällskap av min bror, kusiner och deras vänner. På kvällen var vi samma gäng hos Dennis och spelade kort vilket var hur roligt som helst. Ska alldeles strax göra i ordning mig inför stan och på kvällen vankas Moas och Louises 18-årsfest, är så taggad!

E I G H T E E N

 
Bästa Kajsa som tog sitt körkort på hennes födelsedag.
 
Grattis till mina fina vänner, Kajsalisa och Moa!! Igår var jag i kalmar med Jenna, Jenny och Hedwig och hade det så mysigt! På kvällen var vi ett gäng tjejer bjudna till Kajsalisas 18-årsfest i Gransmåla. Vi åt mat och hade det himla roligt innan vi åkte vidare och slutade med att vi övernattade hos henne. Idag har vi åkt till Moa som fixade oss en jättegod födelsedagsbrunch.
Ha en fin dag! 

S T Y L E // grey set

 
Grey set from NLY
 
 
Croptop plus en midjelång kjol är summan av en god kombination. Har sett denna kombo på tumblr och självklart var jag tvungen att införskaffa mig en sådan också. Är riktigt nöjd med färgen och materialet. TIPS! 
Påtal om grått, fifty shades of grey. Gick på bio på alla hjärtans dag med Alva och Maja. Filmen var helt okej men såklart brukar ju böcker vara bättre men hade iallafall en mysig lördag.

7 D A Y S O F F

 
God eftermiddag! Passar på att lyxa till ledigheten med sånt som man annars inte har tid för. Pannkakor till frukost och tacos till lunch. Två 18-årsfester, brunch hos Moa, plugg till kommande prov, kalmar och gymmet är bara några utav många saker som ska hinnas med denna vecka. Gillar att dagarna är uppstyrda. Ha det bra!

P A ST E L B L U E

 
Onsdag vilket innebär hämtmat - sushi. Det går undan minsann ynka två dagar kvar till sportlovet... Ser verkligen fram emot lördagskvällen. Bio är inbokad med Alva och jag har endast några fåtal sidor kvar i fifty shades of grey boken. Humöret är på topp när det är fint väder med! Bra vecka med andra ord.

Överraskningsfest

 
En minnesvärd helg speciellt för den nyfyllna 18-åringen. I fredags var vi bjudna på middag hos Jenny utan att hon visste om det och igår hade vi äntligen överraskningsfest för henne. Hennes familj hade styrt upp det så bra och vi tjejer stod för inbjudningen, lekar och allt blev så himla bra tillsammans och dessutom lyckat. Hoppas verkligen att Jenny har haft en riktigt bra artonårshelg!  

I wear black until they create a darker color

 
Tröja gina / Kjol hm / Halsband cubus

J A N U A R Y

 
Januari har varit en mycket bra månad, jag lever verkligen på lördagar och söndagar. Första helgen var jag på Alvas och Felicias 18-årsfest dessutom har också Elsa hunnit fylla 18 år. Big girls<3. Åkte spontant till min bror i Linköping över en helg. Shopping, Yakiniku på en fantastisk japansk restaurang, Taken 3, Chicken tikki masala summerade till en bra helg. Sedan har jag umgåtts med fina tjejer. 

Rebecca Stella for nelly

 
Två nya skapelser från Rebecca Stellas kollektion. Äntligen har jag hittat den perfekta lilla gråa. Gillar dessa riktigt mycket och dessa kommer definitivt till användning.

1:a Februari

 
Första Februari. Morgonen bestod av en typisk söndagsfrulle - bananbröd och nypressad juice som jag gjorde till familjen. I fredags åkte vi hem till Hedwig och hade det mysigt. Vi lagade tacos, gick runt på gården och hälsade på djuren (avlider så söta). Annars har jag haft en riktigt skön och lugn helg! Ska försöka att ta tag i bloggandet igen eftersom det är så himla kul att kolla tillbaka på arkivet och fräscha upp gamla minnen. Hoppas ni har haft en bra helg!





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0