Wishlist

 
Skulle inte tacka nej till allt detta. Ett par Johnny Bulls står högs upp på min önskelista och sedan en massa inredning. Imon är det första advent vilket innebär glögg, pepparkakor, lussekatter och julmusik. Åhh vilken julstämning. Förresten, har beställt min nyårsklänning! Visar er klänningen på nyår.

Saturday

 
Hade en supertrevlig kväll igår med gänget! När jag kom hem kollade jag på The Great Gatsby.
Rekommenderar den verkligen, handlingen och filmen är  fin. Ska senare simtävla vilket var ett tag sen sist, är riktigt taggad. Efter det ska jag träffa mina tjejer och ha en myskväll. Fina lördag.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.

half outfit

Scarf ginatricot / väska h&m / polotröja bikbok

29-11-13

Vaknade till detta imorse, så obeskrivligt fint. Lyckades åtminstone knapra några bilder innan jag åkte iväg till skolan. 

Today's

Var ett riktigt bra tag sen sist jag visade er outfits. Ska försök bli bättre på det. Så var det fredag igen, hur underbart?! Har förövrigt haft en provfri vecka vilket har varit hur skönt som helst, tyvärr blir det en ändring på det nästa vecka. Kvällens planer blir lite träning sedan ska jag och några från jobbet ut o äta och bowla. Så himla kul. Ha en fin fredag!

-

These days

 
En himla mysig gårdag. Gick upp tidigt på morgonen och gjorde mig i ordning sedan åkte vi till Ullared. Var där hela dagen och vi lunchade på en asiatisk restaurang, så gott! Fanns riktigt fina inredningsgrejer som fick följa med mig hem. Kom hem rätt så sent på kvällen och pysslade om mitt rum. Är förövrigt helnöjd och bilder kommer. 
 
 
I fredags var jag ju som sagt på bio med Celtina. Asså måste nog vara en av de bästa filmerna jag sett på länge, så himla bra var den! Skulle kunna se den igen. Trodde verkligen inte att tvåan skulle vara bättre men så fel jag hade. 

Thursday

 
Ska alldeles strax kolla på ett avsnitt av Vampire diaries tillsammans med detta ovan. Skönt att det är fredag imon. Ska gå på bio imorgonkväll tillsammans med Celtina, är så himla taggad. Äntligen är väntan över, vi ska nämligen kolla på Catching fires och hoppas verkligen att den är bra. På lördag bär det av mot Ullared tillsammans med hennes familj, ska bli så mysigt! Så har i stort sett fullt upp hela helgen, det gillar jag.
 

Blinded by the colours

 
Just nu vill ha jag snö. Har varit riktigt tråkigt väder på sistone och dessutom kallt. Då tycker jag att det kan lika gärna börja snöa istället. Dessa bilder togs förra året och kan knappt fatta att det har ännu en gång (snart) passerat ett helt år. Det är nästan skrämmande över hur fort tiden går. 
 

INTERIOR

source tumblr
 

Interior med ett stort I. På sistone har jag verkligen fått upp ögonen för inredning. För tillfället spenderar jag helst mina pengar på inredning och kan verkligen inte få nog av det. Finns så mycket att inspireras av och bilderna ovan är inte ens hälften av all inspiration. Längtar verkligen tills jag får inreda mitt eget hem, men det dröjer nog ett tag till. Iallafall när jag har tid över är det minst sagt tumblr som underhåller mig. Så fint!!

Bullbak

 
Hade en skön och ledig dag igår. I lördags var det öppet hus på oscars, spenderade halva dagen där och därav en ledig måndag. Ägnade min tid åt att träna och halva kvällen gick åt bullbak. En redig slappdag helt enkelt vilket var välbehövligt. Nu ska jag vila en stund innan jag beger mig mot simhallen, ska på ett möte. Vi hörs!

Dresses

 
KLÄNNINGAR HÄRIFRÅN
 

Glitter och paljetter är något som jag själv kommer att köra på nyår. Har en aning beslutångest, alla är så himla fina. Är riktigt sugen på en av fodralklänningarna längst upp från Rebecca Stellas kollektion. Frågan är då vilken färg? Sedan är ju den näst längst ner till vänster också en favorit, stilren och klassisk. Ska fundera ett tag till, känner iallafall att jag är ute i god tid i år, eller vi får hoppas på det. Slutar alltid med att jag spontanköper något i sista minuten, bad habit. tipstips!

Isabel Marant x HM

 
Alltså torsdag, helt klart utan besvikelser när kollektion släpptes. Isabel Marants kollektion för h&m må nog vara en av de bästa hittills. Själv var jag lite sent ute då allt tog slut i webbshoppen.. men för tillfället får det duga med att kolla på de snygga skapelserna. åhh vill ha.. 
 

12-11-13

Redigering o ph 1, 3 Celtina | 2, 4 me |
 
Vad gäller bildfronten måste november månad vara en av de sämre månaderna. Hinner knappt fota något eftersom det fort mörknar ute. Föredrar hellre sommar och därav får ni fyra bilder från somras. I söndags var det ju farsdag, fikade hos farfar och firade pappsen med en finmiddag. Celtina var även hos mig en stund och höll mig sällskap. Annars då? Jag har tränat, pluggat och har en riktigt skön vecka framför mig, då jag nästintill slutar tidigt varje dag. Underbart!

That bag

 
En titt på väskan jag skrev om. Liknar MK väskan men för ett betydligt billigare peng.  Stor och rymlig, får både plats med böcker och mina träningsgrejer. Väskan hittar ni på H&M för 299 riksdalar. 

Nightview

Detta måste nog vara en av anledningarna till varför jag gillar storstäder, nattbelysning.

Nike free run 5.0

 
Igår efter träningen åkte jag och mamma till stan för att kika efter nya sportkläder. Föll pladask för skorna ovan och de är verkligen supersköna. Är det bara jag, eller tycker ni också det blir så mycket roligare att träna med färgglada kläder?
 
Träningstights och nike free run från intersport.

Crescent bay and gold

 
Tre nya saker från stockholm. Det var rätt så lång kö till Hollister och det kändes lite sådär efter att ha stått där i några minuter och därav ville jag verkligen inte komma ut tomhänt. Resulterade med att en väldoftande body mist fick följa med mig hem. Köpte mig en rymlig väska som dyker upp framöver och en guldfärgad klocka, (äntligen).

All black with a touch of cow print

Collage by me

Weekend in stockholm

 
 
Har haft ett riktigt bra lov varav fem dagar spenderades i huvudstaden. Det har varit så himla roligt i stockholm och framförallt minnesvärt! Vi har ätit väldigt mycket och det ni ser på bilderna är inte ens hälften, umgåtts med mina släktingar som jag har saknat så, promenerat runt gamla stan och kollat i affärer. Vi hann även med att gå på bio, fick bli Thor och den var verkligen bättre än mina förväntningar. Kan starkt rekommendera den! Som sagt var vi där för att se Bruno Mars. Obeskrivligt bra!! Den känslan när alla i Globen dansar till Locked out of heaven, är något som jag vill uppleva igen. Med andra ord, jag fick rysningar när han sjöng. Så mycket lycka!!
 
Kvällen kunde verkligen inte ha avslutat på ett bättre sätt. Träffade Angelica Blick efter konserten. Hon var riktigt snäll och trevlig, vilka upplevelser alltså. Dagar jag sent kommer att glömma.

Shades of brown

Väska Zara / Blazer stradivarius / skor Clarkz / klänning Pull&Bear
 
Har inte hunnit bära klänningen från pull&bear här i Sverige, har endast haft på mig den en gång i Budapest. Gillar ryggen på klänningen, så himla fin. Nej nu vill jag ha sommar och klä mig i detta ovan. Förövrigt strosar jag säkert runt i mysiga Stockholm och fikar en hel del kan jag tänka mig. Ha en fin dag!

En bekännelse

När jag var liten skrev jag ner bättre och sämre tider på ett papper. Sedan vek jag pappret till små stjärnor och la de i en glasbehållare. Gjorde detta en gång per månad dock inte regelbundet. 
Tycker det är lite roligt att behålla sånna grejer som man minns extra mycket, åhh nostalgi.
 





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0