Last day of august

Hatt och blus - sheinside/ halsband - lindex/ väska - diy/ ringar - h&m 

Breakfeast

God eftermiddag! Har gjort mig en sen frukost och nu ska jag kolla på Pretty little liars. Sista avsnittet för säsong 4 undantag halloweenavsnittet. Har hört massa rykten om vem som är A. Den som är minst tänkbarast enligt mig, får hålla tummarna på att det inte stämmer! Hej så länge!

Fredagens

Min kamera var på vift igår så kunde tyvärr inte ta egna bilder. Som tur är får jag låna Celtinas bilder! Hade en alldeles för bra fredag igår och äntligen kan jag bocka av ego på min filmlista. Helt klart sevärd.

Fainted by whom

I vintras

Reminder, done

Äntligen har jag fått hem paketet! Fredag, underbara fredag. Joggingtur står på schemat, efter det kommer kvällens sällskap hit. Vi ska laga middag, kolla på film och ha det allmänt mysigt. x

29 Augusti

 
Åkte iväg efter skolan. Det blev en kort tripp till ett café, strax 30 minuter härifrån. Mysigt! Varit ute och gått en runda med vännen, ska bli skönt att bädda ner mig i sängen nu! Godnatt. x
 

Sensommar

Första gången jag bär denna kjol, absolut inte sista. Får tråkigt nog vänta tills nästa sommar istället. Hursom, den kommer från Forever21. Ska alldeles strax bege mig mot påskallavik för lite fika och sedan simträning. Ha det bra i värmen!
 
 

Brown leather bag

Favoritryggan! Den är så himla praktisk, lagom stor och mycket användbar. Fyndade denna på kappahl för några år sedan. men vet med mig att bl.a Topshop, H&M och Forever21 säljer liknande. Tips!

Bayside #36

Ny tröja från Bikbok. Har avklarat ett jobbigt träningspass både igår och idag. Sprint och korta starttider, det gillas! Spenderade i stort sett halva dagen i skolan idag, men det blir det ändring på imorgon. Ska till havslätt med klassen, börjar vid nio och slutar vid elva. Ledig hela eftermiddagen, skönt! x

Mooncake

Så gott, k u n d e inte motstå. Varit hemma i några timmar. Ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och kolla på ett avsnitt av gossip girl. godnatt!

In the middle of nowhere

Foto: Celtina Huynh | Kamera & objektiv: Canon EOS 500D, Canon EF 50mm f/1.8 II | Modell: Jag

Ordered

Dessa två är påväg hem till mig! Den vita blusen är enkel och lätt att matcha. Velat ha en hatt rätt så länge, men butikerna har inte så stort utbud för tillfället. Så klickade hem en i samma veva som blusen. Blir perfekt nu när hösten närmar sig. De hamnar nog i brevlådan i början av nästa vecka. Längtar!
 

simplification

Välkomnar underbara fredag med en stor famn! Slutade vid tio över tolv idag vilket är hur bra som helst. Åkte in till stan och mötte upp familjen och mina släktingar. Vi lunchade på en restaurang. Jag fick äntligen mina efterlängtade sushibitar, lycka.  Fina fredag!
hade inte på mig outfiten ovan idag, bara en rolig grej att kombinera olika plagg!

Covered in dots

Jeans - dr.denim/ blus och väska - Zara/ klocka - River island
 
Skolan, träning, middag med underbara familjen, gitarrspelande och plugg. Detta är hur min torsdag har sett ut hittills. Ska ringa vännen nu och uppdatera varandra om de senaste dagarnaHa en bra kväll!
 

Thursday morning

Godmorgon! Hade velat sova längre idag åtminstone ett antal timmar till, men kunde tyvärr inte trotsa väckarklockan. Skolan börjar snart. Måste stiga upp och göra mig i ordning. Får hoppas på att jag orkar ta mig i genom hela skoldagen idag. Har inte riktigt vant mig vid att kliva upp ur sängen tidigt på morgonen och följa ett schema. Antar att jag kommer in i rutinerna så småningom. Kikar in senare. Hej på er sålänge!

Blue pattern

 
kavaj - H&M / topp - MQ / jeans - Mango / halsband - Lindex
 
Detta fick bli dagens idag, nyss hemkommen från skolan. Ska snart bege mig mot simhallen för två och en halvtimmes pass. Ha en fin dag! x

Evening 19th

Kvällens sysselsättning, blåbärsmuffins. Nygräddade, varma, saftiga åhh....

Back to reality

Har inhandlat nya skrivböcker och andra småsaker till skolan. Tröjan tillhör min bror, som jag köpte till honom för ett tag sen. Uppskattad är den varfall! Första dagen avklarad på gymnasiet och det känns faktiskt riktigt bra. Härligt med en ny start och jag kan även meddela er att jag har lämnat trygghetszonen bakom mig, efter tio år på grundskolan. Börjar vid halv ett imon och innan dess hade jag tänkt mig en stor frukost och hinna med en joggingtur. Ha en fin måndag!

YSL

 
Yves saint laurent. Den här korallfärgade läppstiftet har prytt mina läppar under sommaren. tips!
 
Kommer visa upp en outfit framöver på hur jag matchar till korallläppar. x

New stuff

 
 
Två nya tillskott i garderoben. En liten sneakpeak på min fina prickiga blus. Har märkt på sistone att jag faller lätt för svartvitt, det är ju så himla fint! Nu när skolan och träningen drar igång vill jag gärna ha en rymligare väska. Har inte så många i bruna nyanser, så denna passade ju perfekt! Kul med lite variation också.  Ni hittar dem hos Zara. Nöjd!

Söndagsmys

p/h Celtina
 
Redan sista dagen på sommarlovet. Har haft en toppen sommarlov! Hunnit med att bocka av allt som jag ville göra denna sommar. En mycket bra start på lovet fick jag trots allt, och kunde inte ha avslutat det på ett bättre sätt. Har tränat rätt så hårt denna vecka, 5 av 7 dagar spenderades i simhallen. Lagom sliten och jag tog en rejäl sovmorgon imorse vilket var mycket välbehövligt. Celtina kom förbi och vi har lagat tacos, kollat på The purge och tryckt i oss chokladpudding. Ska träffa mina saknade tjejer framåt kvällen. Fina dag!

Made in leather

 
Skinnjacka Jofama by Kenza / tee Zara / shorts Bikbok / boots Dinsko

Senaste

tiden genom min mobil...
En catch up day med Tilde efter ett helt år.. sol, bad och middag! Kommer att sakna bruden, fiket och våra seriekvällar, gossip girl.
Ben&Jerry, jordgubbssmoothie och blåbärspannkakor. M-A-T-K-O-M-A.
 
World War Z med Celtina. Kärlek till zombiefilmer...
 
Försökte få till en sådan omtalad bild med håret. Hursom, lyckades iallafall inte med minen. Därav censurerat. Dock är bilden tagen ur Celtinas kameralins live.

Time flies

 
ph/Celtina
 
Det där med att tiden flyger fort förbi, lär jag nog aldrig begripa mig på. Alltså för 65 dagar sedan fyllde Celtina år. Jag och mina kusiner överraskade henne med en massa gott som vi hade bakat. Kvällen bjöd på mys och sommarvärme. Underbaraste människor, är så lycklig lottad över att jag har er!
 
Bilderna ovan är lånade från dåvarande födelsedagsbarn. Kika gärna in på hennes blogg HÄRalltså vilka magiska bilder hon fotar!

Leather lunch bag

 
En varmare och en kallare version av s.k. lunch bagen. 
 
 Varit kreativ och uppfunnit denna godingen häromveckan. En väska som legat orörd i flera år och varför inte ge den en total makeover? Klippte bort axelremmen, drog bort den åtsittande låsknappen, sydde in på sidorna och bam så var den klar! måste säga att jag är mycket belåten över resultatet och den kommer att användas flitigt. Kan äntligen sluta drömma om en liknande väska från Zara. Hur bra?!

-

 
 
 

Berry in the woods

 
Dagen till ära har bestått utav blåbärsplockning, som resulterade sig i blåa händer. Gick upp rätt så tidigt på morgonen efter kusinen slått en signal på luren. Några timmar efter att ha plockat lite här och var, kunde vi fylla varsin skål med blåbär. Måste säga att minnen från barndomen dök upp, då de förmodligen legat någonstans längst bak i hjärnan. Kände mig som ett litet barn igen. 

Har även hunnit med att träna i en och en halvtimme. Dagens simpass bestod av lite längre sträckor och sprint, himla roligt!
Förövrigt väntar jag på min blåbärskaka som står i ugnen, skynda skynda. 

13 Augusti

 
 
 
 
Kimono - Stradivarius / topp - Diy/ shorts - Pieces /skor - Savannah NLY

Tisdag

Gårdagen bjöd på joggingtur med vännen. Har sprungit en hel del i sommar eftersom jag har haft uppehåll från simningen. Gillar det mer och mer för varje gång. Tur som jag har springer jag med min joggingmate vilket blir mycket roligare! Vi peppar och pushar varandra, jätteviktigt enligt mig. På eftermiddagen var vi iväg och handlade mat till kvällen: grillat. Tjejsnack är något som vi är absolut mycket bra på.
Även måndagen har varit lika bra som förrgår, förr förrgår, förr förr förrgår. Ja ni förstår nog budskapet. Avrundade kvällen med en massa onyttigheter. F I N N E M A N G.
 
Vi får se vad tisdag har att bjuda på. Ha en fin dag! Xx

Nytt

Ett utav mina inköp i budapest. Från ZARA.

Budapest del sista

Spenderade en heldag i budapests största shoppinggalleria, Arena plaza. Starbucks caramel macchiato och flera plagg i klädväg rikare: check.
Nagy Vasarcsarnok slash great market hall. Mat i stora mängder för en billig peng, det gillas.
Iskall lemonad och gulaschoppa, 
alldeles för underbar elbil som stannade efter 1h. Därav tränade männen i huset sina biceps medan de puttade tillbaka den från punkt okänd till hyresplatsen. 
Dumplings och side dishes.
 
Jag vill uppleva detta om och om igen, vill aldrig trycka på pausknappen. Har varit hemma i två veckor och vill redan resa någonstans. Som tur är har jag något att se fram emot i november. Berättar mer när det börjar dra ihop sig!

Budapest del III

En kväll lyxade vi till det med ytterligare en båttur inklusive hungarisk buffé. Ombord på båten spelades även en mini orkester live. Underbara kväll...
Kvällen avslutades med att en alldeles för snäll farbror körde oss ända upp till budapests frihetsgudinna (alldeles för många meter upp(!). Känslan av att se hela budapest med nattbelysning, kommer bli svårslagen....
Roadtrip till Slovakien, Bratislava som det heter på ungerska.
Slovakiens nationalteater.
 
Nästa destination: Österrike, wien
Schönbrunn...
Inne i Forever21, med hela 4-5  våningar(!)
Shoppinggatan som vi befann oss på hade alla möjliga butiker och stora klädkedjor som Zara, Bershka, Mango, Forever21 m.m
Efter en heldag med sevärdigheter och shopping var det dags för hemfärd. Kort sammanfattat: en himla bra dag!

Chain bridge

ph / me
Fotat från Elizabeth bridge på Chain bridge. O-b-e-s-k-r-i-v-l-i-g-t.

Budapest del II

Under tiden har vi:
Hunnit med att besöka Opera house...
Tagit metron för att betrakta Hero square...
 och såklart en selfie inne i Magyar Mezogazdasgi muzeum...
Svalkat oss i Széchenyi, det största termalbadet i Europa. Helt klart ett av mina favoritställen!
Ätit den omtalade bakverken, strudel...
 Suttit på en uteservering...
Tagit en båttur genom danube river. På bilden ovan ser ni parlamentet...
och fina byggnader fanns det gott om...
Varit inne i Royal castle.

Today's

kjol - Choies/ tröja - H&M/ mössa - Monki/ klocka - River island
 
Idag har jag hunnit med att färga mitt hår, till min naturliga hårfärg. Kände det var dags att säga adjö till mitt ombre hår efter ett helt år... 
Senare blev vi bjudna på middag hos min släkting. Alltid lika god mat och hur mysigt som helst! Fick även spendera min tid med mina kusiner och bästavän. Ha en fin kväll! Xx
 
Edit: inlägget skulle ha kommit upp igår.

New in

Fick hem kjolarna för lite mer än en månad sen och de har använts flitigt sen dess. Var lite osäker på storlekarna först, hur de skulle sitta osv (nackdelen med att beställa på nätet). Jag tog S i mina och de sitter som en smäck, så om ni tvekar mellan storlekarna råder jag er att ta er normala storlek.  Direktlänk HÄR 
 
 
Lördagens outfit. Måste säga att H&M leverar återigen, behövde precis en sådan tröja i tjockare material. Väldigt basic vilket jag gillar! Fyndet hittar ni för 99 sek. 

En outfit från budapest

 
Klänning veromoda / skärp lindex / väska pull&bear / skor kmb / klocka MK 

Budapest del I

Bloggen har ekat tomt under juli månad, men en av anledningarna till detta är att jag och min familj har rest till Budapest. Sammanlagt var vi där i mer än en vecka vilket räckte gott och väl! Vi njöt av varenda minut till fullo och hann med en hel del. Tur som vi hade, så var solen på vår sida varje dag. Underbart! 
 
Ombord på flygplanet beståendes av 2 timmars flyg dit...
 
Vi kom fram vid 18.00 och checkade in på hotellet. Senare på kvällen tog vi taxin till en vietnamesisk restaurang. Maten där var riktigt god och vi beställde in bl.a vårrullar, friterade köttrullar, nudlar/pho (som det heter på vietnamesiska) och en himmelsk efterätt.
 
Exalterade som vi var över att befinna oss i Budapest kunde vi inte vara mer än nöjda. Vi strosade runt i mysiga gator med uteserveringar, blev omgivna av underbara människor och höll utkik på otroligt fina byggnader tills våra fötter somnade. Kvällen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt, yoghurtglass toppat med färska hallon och nutella. Lycka i bägare

Details

 
 
Klänning & armcuff Tobi.com / skor Primark / ringar H&M
 
Fick även bära upp denna outfit på grundskolans sista avslutning för min del, bortsett från att jag bytte ut skorna mot ett par högklackade istället. De guldiga ringarna ovan är så fina! Enkla men ack så stilrent, vad mer kan man begära? hittat för 49,50 riksdalar inne på h&m. tips tips Xx

Pure sunset

      
                                                                                                       
 
 
ph by celtina
Underbar solnedgång, fåglar som kvittrar, inte för varmt heller inte för kallt och havet som låter i bakgrunden. Kan inte bli mer än perfekt, en kväll jag glömmer sent.                                                     





Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0