G R E Y

 
Nyanser av grått är placerad på toppen av min favorit-nyans-lista. Har förövrigt beställt hem stilettklackarna, hoppas verkligen att de passar. Visar upp de så småningom när de har anlänt i brevlådan. 

Anastasia contour kit

 Från eleven.se
 
Äntligen har jag införskaffat mig Anastasias contour kit. Som sagt så består paletten av tre shading nyanser samt tre highlighter nyanser och jag kan redan säga nu att banana (längst upp i mitten) är min absoluta favorit. Färgen är matt och gultonad och jag använder den mest under mina ögon. Denna pigmenterade palett är riktigt dryg och kommer hänga med mig många månader framöver. Jag är verkligen så himla nöjd! 

Four five seconds

 
 
 Godmorgon! Äntligen fredag och snart helg. Idag står minnsan ett prov på schemat samt träning. Har ingenting planerat denna helgen, så himla skönt. Ska förhoppningsvis bara ta det lugnt samt träffa släkten imon. Kram
 
Four five seconds - Rihanna ft. Kanye West & Paul McCartney
Så himla bra kombination med bästa Kanye och Rihanna!
 

And it was called yellow

 
Nu när det är vår försöker jag att inhandla plagg i ljusa och starka toner. Ville bara visa min jacka, titta vilken fin färg. Hade tänkt att använda den som en jacka när termometerskalan tillåter det. Annars väntar ett gymbesök på kvällen men innan dess ska jag hinna med lite plugg. 

Elizabeth Arden

 
 
Var i stan häromdagen och fyndade ett läppstift från Elisabeth Arden (Honey nr 16). Det ser rätt så naturligt ut på läpparna och passar till vardags. 

S A N D B E I G E

 
 
Stickad tröja & kjol - HM
 
Äntligen hemkommen efter en lång skoldag. Har slängt på mig mjukiskläder och ska alldeles strax plugga lite inför kommande Samhällsprov på fredag. Sedan ska jag ut och övningsköra i det fina vädret dessutom är det PLL onsdag idag, vilken lycka. Har verkligen himla mycket att göra nu under Mars månad men det är bara att bita ihop samt carpa varenda liten ledig minut. Hoppas ni får en bra onsdagskväll!

Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0