Oktober 2013

 
Throwback ett år sedan.

Longing for autumn break

 
 
En roadtrip till Göteborg vankas under lovet med tjejerna vilket innebär strosande på mysiga gator, höstfika med en kopp kaffe i handen och kvalitetstid till 101 procent. Detta är bara en höjdpunkt för många. I år är jag på hemmaplan på halloween då Bruno Mars konserten krockade med samma datum. Next: Carpa höstlovet om en dag.

So much love

 
Så himla mycket kärlek till dessa tjejer
 
Blev överraskad av världens bästa människor i fredags med ballonger, god middag och kladdkaka som de stått och lagat och bakat hela eftermiddagen.  Fällde nästan en tår (jag som inte gråter så pass lätt), alltså hur galet är det att man kan ha så bra vänner? obeskrivligt. Kunde inte ha haft en bättre fredag, tack igen girls!! 

Tiger prawn // Guangzhou

Phoo
Banh xeo
Mango sticky rice
 
Tiger prawn - Vietnamesisk restaurang i Guangzhou. När vi flög hem från farfar mellanlandade vi i Guangzhou och hade några timmar på oss där. Såklart tog mamma och jag en taxi till restaurangen ovan. Vi var där med hela familjen sist vi var i Kina, så det var självklart för oss båda att åka hit igen. Vietnamesisk mat är verkligen to die for. Sedan åkte vi till flygplatsen och flög återigen till Beijing.

Guangdong

 
Tog inte överdrivet många bilder när vi var hos farfar men här är iallafall några. Var som sagt några dagar i Guangdong hos min allra bästa farfar. Vi åt Dimsum varje dag, lagade god mat och gick runt staden. Hade det så himla bra!
 

Maggie Huynh, 16.

RSS 2.0